• Haberler
  • Siyaset
  • Sinan Oğan'ın hangi ittifakı destekleyeceği belli oldu

Sinan Oğan'ın hangi ittifakı destekleyeceği belli oldu

2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime destek vereceği merakla beklenen Sinan Oğan'ın kararını verdiği öğrenildi. Kararını 22 Mayıs Pazartesi günü saat 17.00'de Ankara'da bir basın toplantısı ile açıklayacağı bildirilen Sinan Oğan'ın bireysel olarak Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'ı destekleyeceği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda ATA İttifakı'nın aday olarak gösterdiği Sinan Oğan, 22 Mayıs Pazartesi (bugün) Ankara'daki bir otelde basın toplantısı düzenleyecek.

Sinan Oğan'ın basın bürosundan yapılan açıklamada "ATA İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Dr. Sinan Oğan, yarın gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacaktır" ifadeleri yer aldı.

SİNAN OĞAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sinan Oğan, şu ifadeleri kullandı;

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın saat 17.00’da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yarınki görüşmeler ve istişareler de tamamlandığında artık kararımızı netleştirip, bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşmış olacağız. Kararımızı herhangi bir saikle değil, Türk milletinin geleceği, ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile istikrarının önemli olacağını, ayrıca meselelere farklı beklentiler ile değil, ilkeler bazında baktığımızın da bilinmesini isteriz" dedi.

BİREYSEL OLARAK ERDOĞAN'I DESTEKEYECEK

Öte yandan Kocaeli Zirve Gazetesi'nin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre bugün açıklama yapacak olan Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldığı öğrenildi. Ancak bu kararın Ata İttifakı kararı olmadığı ve Oğan'ın bireysel kararı olarak olarak açıklanacağı iddia edildi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme