Sivaslıların 'Zafer' sevinci

Yeni KOÜ Rektörü Prof. Dr. Zafer Cantürk'e ilk ziyaret, Sivaslı hemşerilerinden geldi. Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Kadir Zortaş, Zafer Cantürk'ün her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı kararı ile Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Zafer Cantürk, dün Prof. Dr. Sadettin Hülagü’den görevi devraldı. Bugün yeni makamına oturan Prof. Dr. Cantürk’ün rektör olması en çok da Sivaslı hemşerilerini sevindirdi. Rektörün ilk ziyaretçileri de hemşerileri oldu. Kadir Zortaş başkanlığındaki Kocaeli Sivaslılar Derneği, kalabalık bir grupla Zafer Cantürk’ü ziyaret etti, yeni görevinde başarılar diledi. Zafer Cantürk de verdikleri destekten ve iyi dilek temennilerinden dolayı hemşerilerine teşekkür etti.

ÇOK GÜZEL BİR KARAR
Ziyaretten sonra açıklamada bulunan Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Kadir Zortaş şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden beri, oturduğu koltuğa değer veren bütün hemşerilerimizin yanında olduk. Zafer Cantürk de özellikle tıp alanında, şehrimize, ülkemize ve dünyamıza sayısız hizmetlerde bulunmuş, çok değerli bir hocamız. Rektör adaylığı sürecinden bu yana hep yanındaydık. Cumartesi günü güzel haberi aldık. Sadece Sivaslılar için değil tüm Kocaelililer için bir bayram adeta. 

HEP YANINDA OLACAĞIZ
Eski Rektörümüz Sadettin Hoca da(Hülagü) çok değerli bir hocamız. O’nun da daha yüksek bir mevkiiye gitmesi hepimizi sevindirdi. Zafer Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Sivaslıların işi asıl şimdi başlıyor. Bugüne kadar nasıl ki yanında yer aldık, bundan sonra da yapacağı tüm projelerde yer alacağız. Alacağı küm kararlara destek vereceğiz. Her zaman yanında yer alacak, kendisine güç vereceğiz. Tüm Sivaslı hemşerilerimiz, görev almak istedikleri zaman bilsinler ki Kocaeli Sivaslılar Derneği onların yanında yer alacak. Yeter ki liyakatli olsunlar. Bu kente hizmet noktasında ellerinden geleni yapsınlar.”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme