Sömestre tatilinde kodlama eğitimi

ÇYDD Gebze Şubesi'nce verilen kodlama eğitiminde bir grup daha birinci kuru tamamladı. Sömestre tatilini en iyi şekilde değerlendiren öğrencilere belgeleri ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar tarafından verildi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – ÇYDD Gebze Şubesi, dört üniversiteli gönüllünün eğitmenliğinde çocuklara yönelik kodlama eğitiminde bir grup öğrenci daha, birinci kuru tamamladı. Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinden Ergün Erdoğan, Oğuzhan Göley ve Selim Dilekçi’nin eğiticiliğindeki eğitimde 9-13 yaş arasındaki çocuklar 15 günlük, sömestre diye de adlandırılan şubat tatilini en iyi şekilde değerlendirdi.

Kodlama eğitimi alan çocuklar kendi programlarını kendileri yapma ve oyunu kurma gibi yetilere sahip oluyor. Yeni kurun tamamlanmasının ardından öğrencilere katılım, üniversiteli gönüllü eğiticilere ise teşekkür belgeleri ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar tarafından verildi. Çınar, eğiticilere teşekkür ederken eğitime katılan öğrencileri de başarılarının devamını diledi.

Başkan Çınar kodlama eğitimin gerek öğrenciler gerek velilerince takdir edildiğini belirtip, “Birinci kuru bitiren öğrenciler, ikinci kurun ne zaman başlayacağını sorup başlamasını iple çekiyorlar. Aldıkları eğitim üzerinden yaptıkları sunum da beğeniyle izlendi” diye konuştu.

Bakmadan Geçme