Sosyal medyacıların Kocaeli tutkusu

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ikinci kez düzenlenen Sosyal Medya Gezginleriyle buluşmada yine doğal güzelliklerimiz 10 binlerce kişiye ulaştı.

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde; bireysel seyahatlerini, grup olarak düzenledikleri gezileri sosyal medya üzerinden yazılı ve görsel içerik oluşturarak paylaşan ve aralarında tatil ve blog yazarlarının da bulunduğu Roamersclub Gezginler Kulübü üyeleriyle ikinci buluşma Başiskele ve Gölcük ile başladı. Gün boyu gerçekleşen dolu dolu aktivitelerde gezginler Başiskele’de ATV’ye bindi Zipline ile adrenalini yükseltti. Yuvacık barajında trekking, Gölcük Saraylı ve Örcün’de doğa turu gerçekleştirdi. Yazlık Ilıca’nın şifalı sularında yorgunluk atan konuklar daha sonra Yalı Evleri’nde günü tamamladı.

DOLU DOLU ETKİNLİK

İkinci günü ise Kartepe’de muhteşem doğa ve doğal güzelliklerini kayda alan konuklar, At çiftliğinde ata bindi, Maşukiye’nin muhteşem doğal güzellikleriyle baş başa kaldı. Sonrasında ise Kovboy Kasabası’ndan aksiyon dolu sahneleri kayda aldı.  Gezginler tüm bu güzellikleri sosyal medya hesaplarından anında paylaşarak ilimizin doğal harikalarını takipçilerinin beğenisini sundu. Sonbaharın rengarenk güzelliklerini paylaşan konuklar binlerce like alırken, 10 binlerce görüntülenme sağladı. Aynı şekilde paylaşımlar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Bakmadan Geçme