Talus: Milletimizin mutluluğu için çalışıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bayrama girerken ücretsiz doğalgaz ve yarısı bizden konut kampanyası müjdelerini değerlendiren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, önemli mesajlar verdi: 'Kaos ve kargaşadan medet umanlar yerine biz milletimizin mutluluğu için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

ERDOĞAN’DAN BAYRAMDA DA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı’na üst üste mühdelerle girdi. Arife günü Karadeniz Doğalgazı’nın karayla ilk buluşma töreninde, ilk ay tamamı, bir ay 25 m3’ü konutlarda ücretsiz doğalgaz müjdesiyle büyük sevinç yaratan Erdoğan, dün de evini yenilemek isteyenlere “Yarısı Bizden Konut Kampanyası”nı duyurdu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, son 20 yıla 100 yıllık hizmet ve eserleri sığdırdıklarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın millete verdiği her sözü yerine getirdiğini hatırlatarak şunları söyledi:

“7’Lİ MASA GÖRMEZ, DUYMAZ,

İŞİNE GELMEZ”

“7'li masadkiler aylarca alay ettiler, Karadeniz gazı için 'Hani nerede?' dediler. Aslında inanmadıkları Cumhurbaşkanımız değil, milletimizin gücü ve iradesiydi. Onlar bu necip millete, ‘El yapar, Türk bakar’ sözünü öğretmişti. Seksen yıl bu millete icraat yerine, kavga getirmişlerdi. Şimdi Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna denizin altına doğal gaz boruları yerleştirildi. Milletimizin hanelerine doğalgaz ulaştı. Görmediniz mi? Duymadınız mı? Bunların gözü var görmez, kulağı var duymaz, çünkü işlerine gelmez”.

YARISI BİZDEN KAMPANYASI SEVİNÇ YARATTI

“Bu anlayış yıllarca milletimizi başkalarının teknolojisini hayran hayran seyretmek zorunda bıraktı. Şimdi İHA, SİHA, Akıncı, KIZILELMA ve TCG Anadolu'muzu üretir hale geldik. İlk yerli ve milli elektrikli aracımız TOGG yollarda dolaşmaya başladı. Sadece teknolojide değil, insanımızın ihtiyacı duyulan her alanda atılımlar devam ediyor. AK Parti dönemindeki 21 yılda sadece TOKİ, 1 milyon 180 bin konutla dünyada model olmayı başardı. Şimdi yarısı bizden kampanyasıyla evini yenilemek isteyenlere devlet desteği verilecek.”

ERDOĞAN, HER SÖZÜNÜ TUTTU

Bütün bunları ve fazlasını nasıl yaptıysak, gerekli tüm adımları da atacağız. Cumhurbaşkanımızın, ‘-Önümüzdeki engelleri nasıl kaldırdıysak, enflasyon meselesini de bu yıl sonuna kadar kontrol altına almış, önümüzdeki yıl tamamen çözmüş olacağız.’ sözüne de sonuna kadar inanıyoruz. Bu ülkemiz adına bir devrim, milat olacak. Bunu başaracak güçteyiz. Enerjide, tarımda, teknolojide giderek daha bağımsız hale geliyoruz. Kaos ve kargaşadan medet umanlar yerine biz milletimizin mutluluğu için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz”.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme