Tarhan'dan HDP'ye selam!

CHP İzmit İlçe Kongresinde konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'ın HDP ile ilgili sözleri dikkat çekti. Tarhan, 'Duyarlı olan HDP seçmeni de gelince yerelde bayrağı diktik' ifadelerini kullandı.

AK Parti eleştirerek konuşmasına başlayan Tarhan, “17 yıldır tek başına iktidar olan bir parti var. Kocaeli’de bildiğiniz gibi çok yüksek oy alarak iktidara geldiler ve şöyle bir hafızanızı zorlayın 17 yıl içerisinde Kocaeli’ye ne yaptılar? Düşündüğüm zaman yaptıkları benim aklıma gelmiyor ama sattıkları benim aklıma geliyor. İsmet Paşa Stadı vardı. Tarihi açısından çok önemliydi. Adı da İsmet Paşa’ydı sattılar. Gebze’de askeri alan vardı sattılar. Darıca’da askeri alan vardı sattılar. Bir otoban geçti onun da bize hiç faydası yok. Bir de köprü yaptılar yap işlet modeliyle Türkiye’yi batırdılar.  Halk oy verdikçe onlar halka sırtını döndüler. O kadar döndüler ki o kurucu iradeyi de şöyle kenara ittiler her şeyi tek adama verdiler. Yani tek adam rejimine bütün yönetimi temsil ettiler. Eskiden arada sırada bir bakanlık veriyorlardı. Artık ona da gerek kalmadı çünkü oy veriyorlar." dedi.

“DUYARLI HDP SEÇMENİ”

Bir yerel seçim süreci yaşadık. Bu önemli seçimin 2 önemli yeri var. Söz konusu vatan millet bayrak demokrasi olunca ikisi de bir araya geldi. Birisi Kılıçdaroğlu birisi Akşener. Yerel seçime böyle hazırlandık. Duyarlı olan HDP seçmeni de gelince yerelde bayrağı diktik. Bu şekilde yerel seçime hazırlanacağız. Şimdi içimizde aile içinde yeni yöneticilerimizi seçeceğiz. Yeni bayrağı ileri taşıyacak örgütleri seçeceğiz.

“SİZLER BÜYÜK EMEKÇİLERSİNİZ”

Siyasal anlamda gece gündüz mücadele etmişler. Yeni arkadaşlarımız geliyor şimdi. İzmit Belediye Başkanlığı’nda arkadaşımız görev aldı. Şimdi daha da ileriye taşıyacak. Biz büyük bir aileyiz biz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir partinin çocuklarıyız. Biz milletin bütçesinden para harcamıyoruz. Biz devletin uçaklarını kullanmıyoruz. Biz emekliyiz, yoksuluz, fabrikada çalışıyoruz. Biz kazandığımız parayı çocuklarımıza harcıyoruz. Sizler büyük emekçilersiniz. Sözlerime son verirken daha önce hizmet veren yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum emeklerine sağlık diyorum. 2 adayımız var 2si’de genç dinamik. Hangisi olursa olsun biz çalışırız. Çünkü bu salonda kaybeden olmayacak.

Bakmadan Geçme