Tezel, 'Yolu olmayan evler var'

Körfez Sipahiler Köyü Muhtar adayı Murat Tezel, bugüne kadar köylerine hizmet getirilmediğini ve bu nedenle de yolu olmayan evlerde oturan halkın sıkıntı çektiğini söyledi.

Murat Tezel, Kurtbaba Türbesi’nin de yer adlığı bölgenin köyün girişi ve en önemli noktalarından biri olmasına rağmen hizmet göremediğini ifade ederek, “Kurtlar Mevkii olarak bilinen noktada 4 hane var ve yolları yok. Kısa bir mesafe olmasına ve istekte bulunulmasına rağmen buraya yol yapılmamış. Evlerde oturtan halk çamur içinde gidip geliyorlar. Yine bu noktada 30 yıllık binamız var ve çürüyor. Kurtbaba Türbesi için yapım çalışmaları başladı ama bölgenin düzenlenmeye ihtiyacı var. Tüm bunları yaptırarak bölgeyi hem turistlerin gelebileceği, hem de hayır etkinliklerinin düzenleneceği şekle getireceğim” dedi.

Murat Tezel, köyde ilk etapta yapacağı çalışmaların başında açıktan akan kanalizasyon sularının büzlere alınması olacağını söyledi. Tezel, köy merkezinde bile kanalizasyonun açıkta olduğunu, insanların evlerine gidecek yol bulamadığını belirterek, “Köyümüz hizmet bekliyor ve ben de bu hizmetin aracısı olacağım. Tekrar söylüyorum iddialıyım, yakında köyümüz eskisi gibi örnek olacaktır” dedi.

Bakmadan Geçme