TİP Lideri Baş'tan iddialı açıklamalar

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Halk Tv'de Bengü Şapbebeker ve İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı ve iddialı açıklamalarda bulundu.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, deprem ve seçim gündemine dair açıklamada bulundu. Erkan Baş açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: Baş “sosyalistlerin 60 yıl sonra baraj tehlikesi olmadan seçimlerine girdiğini” ifade ederek “Hiçbir oy boşa gitmez. Bu problemi ortadan kaldırdık.” Dedi.

“TİP’E ÜYE OLMAK İÇİN EMEKTEN YANA OLMANIZ YETERLİ”

Partilerinin ikinci yüzyılıdan cumhuriyeti “nasıl en eşitlikçi, en özgürlükçü, en barışçıl” hale getireceğini tartışacaklarını ifade eden Baş konuşmasının devamında “Türkiye İşçi Partisi, işçi sınıfını merkeze alan bir sosyalist parti. Biz, bu ülkenin yüzde 99’unun çıkarlarının savunucusuyuz aynı zamanda. Bize üye olmak, oy vermek için sosyalist, komünist, devrimci olmanız gerekmiyor; insan olmanız, emekten yana olmanız yeterli.”

MUHARREM İNCE’YE MESAJ AÇIK

Emek ve Özgürlük İttifakı'nın sürecin en başında halkı seçeneksiz bırakmamayı önüne koyduğunu  Kemal Kılıçdaroğlu seçeneğini ilke Muharrem İnce’nin adaylığı konusunda bir önceki seçimler karşılaştırma yapan Erkan Baş “Geçen seçimde imzayla aday olanların imzaları toplama hızına bakınca, şu anki adayların 60 milyon seçmenin olduğu bir ülkede şimdiye kadar toplamda 100 bin imzayı ancak bulmuş olması bir mesajdır. ‘Üçüncü adaya ihtiyacımız yok’ mesajıdır bu.” dedi.
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme