TÜBİTAK 29 personel alıyor

Resmi Gazetede yayımlanan karara göre TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından tarafından yayımlanan ilana göre TÜBİTAK bünyesine 29 personel alımı yapılacak.

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) Kamu Sertifikasyon Merkezi (KAMU-SM) bünyesine 13’ü Araştırmacı, 6 Teknik ve Destek, 5’de teknisyen olmak üzere toplam 24 personel alınacak.

Teknoloji Transferi ve Sanayileştirme Başkan Yardımcılığı bünyesine de 3 Teknik ve Destek Personeli alınacak. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezine (MAM) bağlı Malzeme Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere ise 2 Ar-Ge personeli alımı yapılacak. İşe alınacak personellerden 2’si Ankara’da 27’si ise Kocaeli’de görev yapacak.

Son başvuru tarihi 12.10.2020 olarak açıklanan ilan için gerekli başvurular, koşullar ve süreçler kurumun internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer alıyor. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmekte.

Bakmadan Geçme