Yalçın Eldoğan Kocaeli Zirve'de Canlı Yayındaydı!

Dün akşam Kocaeli Zirve'nin Facebook hesabından saat 19.00'dan itibaren canlı yayınlanan Tahsin Keskin'in hazırlayıp sunduğu  'Zirve'de Gündem' programının konuğu İzmit Belediyesi İYİ Parti Başkan Aday Adayı Yalçın Eldoğan oldu.

Dün akşam Kocaeli Zirve’nin Facebook hesabından saat 19.00’dan itibaren canlı yayınlanan Tahsin Keskin’in hazırlayıp sunduğu ‘Zirve’de Gündem’ programının konuğu İzmit Belediyesi İYİ Parti Başkan Aday Adayı Yalçın Eldoğan oldu.

3 KİŞİYE KOCAELİSPOR FORMASI HEDİYE EDİLECEK

İzmit Belediyesi İYİ Parti Başkan Aday Adayı Yalçın Eldoğan’la adaylık sürecini, İzmit Belediyesi ile ilgili projelerini, Cumhur İttifakı’mdan en çok çekindiği adayın kim olduğunu, kazanırsa nasıl bir başkan profili çizeceğini, kentin kendisinden beklentilerini ve hedeflerinin konuşulduğu programda, canlı yayını takip edip, mesaj atan izleyenler içerisinden yapılacak kura çekimi ile 3 kişiye lisanslı Kocaelispor forması hediye edildi.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
... 15 Kasım 2023 14:49

Yalçın Bey in Yaşar Kardeş in Hürriyet ile yakınlığı hakkındaki düşünceleri nelerdir acaba seçim sürecinde Yaşar Kardeş kim için çalışacaktır

Bakmadan Geçme