'Yaparsın Aşkım' yarışmasında arabayı İzmitli Ceylan çifti kazandı

FOX TV'de yayınlanan ve İlker Ayrık'ın sunduğu 'Yaparsın Aşkım' yarışmasında yarışan İzmitli Haktan&Kübra Ceylan çifti arabayı İzmit'e getirmeyi başardılar

HAZIRLAYAN:TÜLAY DURAN

FOX TV’de yayınlanan ve İlker Ayrık’ın sunduğu başarılı yarışma programı “Yaparsın Aşkım”’da geçen hafta İzmitli yarışmacılar yarıştılar ve İzmit’e büyük heyecan yaşattılar. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park’ta çalışan 38 yaşındaki Haktan Ceylan ve 30 yaşındaki eşi Kübra Ceylan bu heyecanın başkahramanları. 2 yaşında Toprak isminde bir erkek evlada sahip olan çiftin yarışmaya başvurusunu Kübra Ceylan Ocak ayında gerçekleştirdi ve 19 Şubat’ta ön elemelerden geçerek çift, yarışmaya kabul davet edildiler.

SADECE ÇOCUKLARINA
BİR HATIRA ANI
BIRAKMAK İSTEDİLER

Yarışmadan önce de yine FOX TV’de yayınlanan “Acayip Tipler” programına da seyirci olarak katılan çift, programın ilerleyen saatlerinde Haktan Beyin Hint Müziği’nde kolbastı oynamasına sahne oldu. Yarışmaya katılırken aslında arabayı almak gibi bir hedeflerinin olmadığını belirten çift, gelecek sene çıkacakları tatilde arabayla gitmenin sadece hayalini kurmuşlar. Asıl amaçlarının çocuklarına ileride sosyal medyada bir hatıra anı bırakmak olduğunu söyleyen çift, her şeyin yarışma anında özellikle Kübra Hanımın tatlı hırsıyla değiştiğini belirttiler.

KÜBRA HANIM FİNALİN
ADINI YAZDIRDI

Bayanların eşlerini kucakta taşımasıyla başlayan yarışmada Kübra Hanım, eşi Haktan Beyi kucağında başarıyla taşıdı ve arabanın sağ arka tekerleğine sahip oldular. Yarışma geneli oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçti. Balon patlatma oyununda Haktan beyin burnunun çatlaması ve 2 balonla kaybetmesi bir nebze üzüntüye sebep olsa da Kübra Hanım 19 acı biber yiyerek finalin de adını yazdırmayı başardı. Finale Bahar&Cüneyt çiftiyle kalan İzmitli çift, gol atma yarışmasında ilk etapta Kübra Hanım yerini aldı.

KÜBRA HANIMIN GOLE ÇEVİRDİĞİ
ATIŞLA ARABA ROTASINI İZMİT’E ÇEVİRDİ

Attığı gollerle ve kurtardıkları başarılı kurtarışlarla ilk etabı alan Kübra Hanım, arabanın da yarısını almış oldu. İkinci etapta burnu çatlak olan Haktan bey, yeterli performansı gösteremeyince asıl heyecan üçüncü etapta yaşandı. Çok sağlıklı durumda olmayan Haktan bey, eşini psikolojik olarak destekledi ve Kübra Hanımın gole çevirdiği atışla araba İzmit’e rotasını kesin olarak çevirdi. Mutluluklarını stüdyodaki yakınlarıyla paylaşan Ceylan Çifti, Yaparsın Aşkım ekibine de teşekkürlerini ilettiler.

Bizde Kocaeli Zirve Ailesi olarak Ceylan Çifti’ni tebrik ederiz

Bakmadan Geçme