Tahsin  Keskin

Başkan Hürriyet'ten büyük seçim yatırımı!

Tahsin Keskin

İzmit Belediyesi'nin bünyesinde faaliyet gösteren Gülümse Kafe'de çay fiyatı 7,5 liradan 3 TL'ye düşürüldü.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, müjdeli haberi vatandaşlara bizzat kendisi verdi, ancak beklenmedik tepkilerle karşılaşınca İzmit Belediyesi'nin işlettiği Gülümse Kafe'yi alelacele terk etti.

İzmit Belediyesi'nin sahibi olduğu Gülümse Kafe'de bir karton bardaktaki çay fiyatı 7,5 lira iken, dün seçim çalışmaları kapsamında Gülümse Kafe Yenicuma’da vatandaşları ziyarete eden Başkan Hürriyet,  31 Mart seçimlerine kadar çay fiyatlarını 3 liraya düşürdüklerini belirterek ‘’Sosyal belediyecilik anlayışıyla sizlerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Böylesi zorlu ekonomik koşullarda vatandaşımızın biraz olsun rahatlaması için elimizden geleni yapıyoruz. Gülümse Kafelerde 7.5 lira olan çay fiyatlarını halkımıza daha fazla destek olabilmek için 3 liraya düşürdük. Halkımız rahat rahat otursun, sohbet etsin, çayını içsin. Biz İzmitlilerin refahı için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Fatma Başkan’ın beslediği bazı yayın organları bunu büyük bir sosyal belediyecilik başarısı olarak gösterirken vatandaşdan tepkiler gecikmedi.

Başkan Hürriyet'e tepki gösteren vatandaşlar ''İzmit Belediyesi’nin sosyal tesislerinde çay fiyatı 7.5 lira iken 31 Mart seçimlerine kadar çay fiyatını 3 liraya düşürülmesi bizimle resmen dalga geçildiğini gösteriyor.

Karton bardakta verilen bir çayın maliyeti nedir?

Madem çayın maliyeti 7,5 lirayı buluyor, seçime kadar belediyenin işletmesi zarar mı edecek?

Başkan bizimle dalga mı geçiyor'' dediler.

Bu sözler üzerine Fatma Hanım, Gülümse Kafe'yi alelacele terk etti.

Peki, seçimi kazanma ihtimali çok zayıf olan Fatma Hanım, seçimi kazandığı takdirde o çok düşündüğü vatandaşların yine 3 liradan çay içmesine neden olanak sağlamıyor?

Sosyal belediyecilik bu mudur?

Neden çay fiyatlarını 31 Mart seçimlerine kadar 3 liraya düşürdüler?

Bunun adı vatandaşla dalga geçmekten başka ne olabilir?

Başkan Hürriyet’e tepki gösteren vatandaşlar haksız mı?

Bir bardak bardak çayın maliyeti nedir, Allah aşkına?

Bu nasıl bir seçim konuşmasıdır?

Allah Fatma Hanım’a akıl fikir versin, CHP seçmenine de sabırlar diliyorum.

Yorumlar 4
Özgür 25 Şubat 2024 00:11

Hürriyet tutuşa fark atar demedi demeyin

İZMIT SEVDALISI 24 Şubat 2024 20:40

Elim kırılsaydıda Fatma’ya oy vermeseydim, bin pişmanım. Zamanında nevzata kızmıştık ama onu arar olduk. O yüzden kıza kıza yine Akpartiye oy vereceğim.

İzmitli Yusuf 24 Şubat 2024 19:49

Tahsin bey, yine Fatma Hanım'a yazmışsınız. yazdıklarınız doğru. sizi severek okuyoruz. kentin en etkili gazetecilerinden birisiniz. bu sorumluluk çerçevesinde neden sadece Fatma Hanım'la ilgili eleştiri yazıları yazıyorsunuz. diğer başkan ve başkan adaylarıyla ilgili yazacağınız hiç birşey yok mu. bence sizde bu eleştiriyi dikkate alın. saygılarımla.

Kozluk 24 Şubat 2024 19:08

Kocaeli 13-0 olabilir İzmit Muharrem tutuş

Yazarın Diğer Yazıları