Tahsin  Keskin

Battıkça batıyorlar!

Tahsin Keskin

Dünkü ‘’Ertuğrul Sağlam’ı susturacaklar’’ başlıklı yazımda Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan’ın Kocaelispor’da yapılan transferlerle ilgili olarak  ‘’Hiçbir transferi yönetim yapmadı. Hepsini Ertuğrul Sağlam yaptırdı’’ sözlerine sosyal medya hesabından cevap veren Kocaelispor eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan’ı yalanlayarak “Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan’ın basın toplantısında ‘Hiçbir transferi yönetim yapmadı’ şeklinde doğru olmayan açıklamasını ise üzülerek takip ettim. Gerek sezon başı, gerek ise devre arası transfer döneminde teknik ekibimizin istediği isimlerin yanında yönetim kurulunca belirlenen futbolcular da kadroya katılmıştır ve bu durum kamuoyunca da bilinmektedir. Bununla beraber ısrarla istediğimiz bazı oyuncularla görüşme dahi yapılmamıştır. Gerekirse konuyla ilgili detayları da ilerleyen günlerde açıklayabilirim” ifadelerini kullanmıştı.

Kocaelispor yönetiminden Ertuğrul Sağlam’ı yalanlayan bir cevap hala gelmiş değil.

Demek ki, Ertuğrul Sağlam’ın ifadeleri doğruymuş.

Kocaelispor yönetiminin Ertuğrul Sağlam’ı yalanmasını beklemediğim gibi Ertuğrul Sağlam’ın bundan sonra bu konu ile ilgili açıklama yapmayacağını ve susturulacağını, yazmıştım.

Ne oldu, gördünüz işte.

Ne yazdıysam o..!

YÖNETİM BATTIKÇA BATIYOR

Kocaelispor’da yöneticiler, açıklama yaptıkça daha çok batıyorlar.

Dün yönetimden yapılan açıklamada Kocaelispor’un Hyundai ile yaptığı sponsorluk gelirlerine alacaklıların haciz gönderdiği ve bu sponsorluktan gelecek rakamın yüzde 80’inin haciz yoluyla alacaklılara gittiği belirtilerek bir yerlere sitem ediliyor.

Kocaelispor yöneticileri kime sitem ediyor hiç anlamadım.

Kocaelispor’un medyadaki şakşakçıları ‘’Bakın gördünüz mü, yönetim sponsorluk gelirlerini neden açıklamıyormuş. Gelirler açıklanınca alacaklılar kulübün başına üşüştü, alacaklarını tahsil ettiler, Kocaelispor’un paraları gitti. Yönetim haklıymış’’ ifadelerini kullanıyorlar.

Hayır efendim, yönetim bu konuda da haklı değil.

Söz konusu borçlar, kimin borcu?

Kocaelispor’un borcu değil mi?

Kocaelispor’dan Çemişgezekspor’un borcunu mu tahsil ediyorlar?

Hayır.

Kocaelispor yönetimi bu borçları yeni mi öğrendi?

Hayır.

Bu borçlar olmasaydı siyasi iradenin sonucu olarak Başkan Engin Koyun ve yönetimi o göreve getirilir miydi?

Hayır.

O zaman bu sitem kime ve neden?

Ayrıca kulüplerde sürekilik esas değil midir?

Eğer iddia edilen borç rakamlarında bir yanlışlık varsa veya nasıl borçlanıp nereye harcandığı bilinmiyorsa bu kamuoyuyla paylaşılır, gerekirse ilgili kişilere dava açılır.

Öyle kaçak işlerle kulüp yönetilmez.

Kocaelispor’un yöneticilerinin açıklamalarından anlıyoruz ki , şu anda ki yönetim de günü kurtarmanın peşinde koşuyor.

HYUNDAI’NİN SPONSORLUK MESELESİ!

Bir de Hyundai’nin bu haciz olaylarından çok rahatsız olduğu ve gelecek yıl sponsorluk anlaşmasını yapmamalarından endişe duyulduğu haberleri kimi basına servis ediliyor.

Şunu çok net olarak söyleyebilirim, Hyundai’nin bu kente ve Kocaelispor’a çok büyük borcu vardır.

Kimse Hyundai’den para dilenmiyor.

Hyundai, önce bu kentten aldıklarını geri versin.

Kocaeli’nin en büyük markasına sponsor olmaları onların şerefidir.

Gerçekten konu Hyundai’den açılmışken, onlarca yıl Kocaeli’de faaliyet gösteren o fabrikanın belgelerinde eksiklikler var mıdır?

Varsa o eksikler nelerdir acaba?

Önce çıkıp bunları açıklasınlar, sonrasında elbette diğer soruları soralım.

Umarım bu sorumuza cevap verirler, biz de basın olarak üzerimize düşen görevi yaparız.

Ayrıca Kocaelispor’da yöneticiler dahil hiç kimse kazandığından daha fazlasını bu kulübe vermiyor, bundan herkes emin olsun.

Yorumlar 2
İzmitlii 14 Mart 2024 16:47

bence Ertuğrul Hoca konuşur. konuşursa da bu yönetimin başka rezillikleri de ortaya çıkar. takımımıza güvenimiz kalmadı. süper lig şansımızı çok zayıf görüyorum. başkan gitmediği sürece Kocaelisporumuzda sıkıntılar devam eder. başkan gitmek için neyi bekliyor

Mustafa Öksüz 14 Mart 2024 11:03

sizi ilgiyle takip ediyorum Tahsin bey. söylediklerinizin hepsi oldu. bundan sonra ne olur, onu da yazar mısınız. Koyun gidecek mi?

Yazarın Diğer Yazıları