Tahsin  Keskin

Hala çıt yok!

Tahsin Keskin

Şu anda kentte herkes Kocaelispor Başkanı Recep Durul’un Kocaelispor’dan ihalesiz ve adrese teslim aldığı spor tesisini konuşuyor.

Kent bu konu ile çalkalanıyor ama tek susan isim Recep Durul.

Pazaretesi ve Salı günleri bu konuyu yazdım.

Bana gelen telefonların ve mesajların haddi hesabı yok.

Ancak olayın muhatabı Recep Durul’dan hala çıt yok.

Recep Durul, ne zaman çıkıp bir açıklama yapacak çok merak ediyorum.

Gerçi çıkıp da ‘’Kocaelispor’dan ihalesiz ve adrese teslim aldığım spor tesisini işletiyorum’’ diyecek hali yok herhalde.

Öyle ya, ne diyecek?

Recep Durul, olur da açıklama yapmak, söz hakkını kullanmak isterse hem Kocaeli Zirve Gazetesi hem de Kocaeli Zirve’nin Facobook canlı yayın kanalı her zaman kendisine açıktır.

İsterse televizyon programına sponsor olduğu Hayrettin Albayrak’a özel açıklamalar yapsın.

Hayrettin Ağabey sever, iktidardarda olanları ve onların sözcüğülünü yapmayı.

Söz Hayrettin Albayrak’tan açılmışken bir konuya daha açıklık getirmek istiyorum.

Özgür Kocaeli’nin çok değerli spor müdürü Sevgili Hayrettin Albayrak, dünkü yazısında çok naif ama bir o kadar sert bir şekilde benim için ''Kalemini kırdım, hakkımı da helal etmiyorum'' demiş.

Üzüldüm, hem de çok…

Oysa Salı günü yayınlanan ‘’İhalesiz ve adrese teslim vermişler’’ başlıklı yazımda değerli dostum Hayrettin Albayrak’ı nasıl da övmüştüm.

Övgüyü arkadaşım olduğu için değil, gerçekten hak ettiği için içimden gelerek yapmıştım.

Yazının sonunda da sadece iki soru sormuştum;

Birinci sorum, ‘’Şu anda devletin Kocaelispor’a devrettiği bir tesiste faaliyet gösteren Kocaelispor Başkanı Recep Durul’a ait olan ITA SPORTX firması, o yazıdan sonra Hayrettin Albayrak’ın televizyon programına sponsor oldu mu?

İkinci sorum, ‘’Hayrettin Albayrak, bu yüzden mi Recep Durul’la ilgili bu tür haberler yapmayı bıraktı?’’

Dünkü yazısında sorularıma cevap veren Hayrettin Albayrak, Kocaelispor Başkanı Recep Durul’a ait olan ITA SPORTX firmasının o yazıdan sonra televizyon programına sponsor olduğunu ancak kendisinin tek kuruş almadığını, konunun tamamen Recep Durul ile çalıştığı televizyon kanalı arasında geliştiğini yazdı.

Yani birinci sorunun cevabı: Evet

Hayrettin Albayrak, yazısının devamında ‘’Tahsin Keskin’in madem kuşkusu var, böyle bir soruyu gündeme getiriyor, ispatlamak da görevidir. Araştırsın, soruştursun. Sonuç neyse köşesinden ilan etsin. Hayrettin Albayrak, sponsorluktan menfaat sağlamıştır, desin, belgelerini, delillerini ortaya koysun'' demiş.

Birincisi; Ben ‘’Hayrettin Albayrak, sponsorluktan kendisine para aldı’’ diye bir şey yazmadığım gibi öyle bir imada da bulunmadım. Kendisine sorduğum o soruları iyi okusun çok değerli Hayrettin Ağabeyim.

İkincisi; Sorduğum sorulara net bir şekilde cevap veren Hayrettin Albayrak, Recep Durul ile çalıştığı televizyon kanalı arasındaki sponsorluk anlaşmasının yazdığı yazıdan sonra olduğunu kendisi ifade ediyor zaten.

Üçüncüsü; o sponsorluktan sonra Recep Durul’la ilgili bu tür haberler yapmadığı gibi Recep Durul’a övgüler düzmeye devam etmiş.

En son benim yazımın yayınlandığı o gün, bütün başkan adaylarının Recep Durul’un etrafında toplanması için kampanya başlatan Hayrettin Albayrak, seçime tek liste ile gidilmesi gerektiğini yazmış.

Kocaelispor’un milyonluk spor tesisini ihalesiz ve adrese teslim bir şekilde alan bir başkana sen nasıl destek verirsin Hayrettin Albayrak?

Üstelik bu konuyu 3 yıl önce ilk kez gündeme getirdiğini sen söylemiyor musun?

Hani nerde duruş?

Hani nerde Kocaelispor menfaati?

Çok açık söyleyeyim, ben ‘’Kocaelispor’un milyonluk spor tesisinin ihalesiz ve adrese teslim bir şekilde Recep Durul’a verildiğini’’ yazarken Hayrettin Albayrak, o günkü yazısında Kocaelispor kongresinde tek liste ile gidilecek seçimde Recep Durul’un desteklenmesi gerektiği fikrine onay veriyordu.

Bütün yazılanlar ortada.

İşte o gün bütün bunlara hepten ifrit olmuştum.

Yoksa Allah için söylüyorum, ben Hayrettin Ağabeyi çok seviyorum.

Onun iyi bir insan olduğunu ve akçeli işlere asla bulaşmadığını çok iyi biliyorum.

Spor camiasında en çok görüştüğüm ve en çok saygı duyduğum insanlarından başında geliyor.

Ramazan ayında evimde 3 akşam orucumu açmazken Hayrettin Ağabey ile 3 kez aynı iftarda buluştuk.

Sevmediğim, değer vermediğim, yalan, dolanı olan biriyle bunca zaman geçirir miydim?

İnsan değer verdiği birinin yanlış yapmasına üzülür ve tepki gösterir.

Maalesef Hayrettin Ağabey’in iktidara karşı bir zaafı var.

Asla maddi menfaat beklediği için değil.

Daha önce de Kocaelispor Başkanlığı yaptığı dönemde Engin Koyun’u eleştiren yazılar yazdığım için Hayrettin Albayrak, benimle çok fena bir kavga etmişti.

O zaman benimle ilgili zehir zemberek nasıl yazılar yazmıştı.

Tabii ben de cevaplar vermiştim.

Engin Koyun, başkanlıktan ayrıldıktan sonra bizzat bana ‘’Hayrettin Albayrak’a hakkımı helal etmiyorum, onunla Mahşerde hesaplaşacağız’’ demişti.

Yapma Hayrettin Ağabey, iktidardakiler için benimle kavga etme, sonu nasıl bitiyor en iyi sen biliyorsun.

İşte bu iktidardakiler meselesi yüzünden kendisi ile anlaşamıyoruz sadece.

Bunu da kendisinin yüzüne defalarca söylemişimdir zaten.

Ancak her şeye rağmen Hayrettin Ağabey, bu kentte benim hala çok sevdiğim ve saygı duyduğum değerli bir insandır.

O her ne kadar ''Kalemini kırdım, hakkımı da helal etmiyorum'' dese de ben kimin haklı-haksız olduğunu sorgulamadan bana çok kırılan ağabeyimin gönlünü almasını bilirim.

Sen cansın Hayrettin Ağabey.

BİR SÖZ:

‘’Mevla kalbi kırık eylesin de kalp kıran eylemesin’’’ Amin

Yorumlar 4
İLHAN 23 Mayıs 2024 15:08

HAYRETTİN ALBAYRAK ONGORULERİ HIC BİR ZAMAN TUTNAYAN EZBERCİ BİRİ OKURLARI BILE ONU BU KONUDA ACIMAZISCA ELESTİRİYOR AMA ADAM DEĞİŞMİYOR CUNKU DEĞİŞİME KAPALI KENDİ ÇİMLERİNİ BİÇİYOR YARATICILIK YOK

melih 23 Mayıs 2024 15:05

hayrettın albayrak tv de yaptıgı program için maas alıyormu almıyormu tv ona ödeme yapıyorsa dolaylı olarak bu sponsorluktan faydalanıyor anlamı tasır

Kadir Arslan 23 Mayıs 2024 13:49

sizi beğenerek takip ediyorum Tahsin bey. bazen gereksiz övmeleriniz oluyor. bunu da siz kabul edin. Hayrettin Albayrakı bu kadar övmeye gerek var mıydı. adam sizin kaleminizi kırdığını söylüyor siz hala adamı övüyorsunuz. bakın nasıl yorumlar geliyor, gördünüz mü? bence hiç gerek yoktu.

Halil 23 Mayıs 2024 10:17

Adam senin kalemini kırmış sen adamı epey yağlamışsın. Etrafında kimse kalmadı Tahsin bey.. umarım adamın gönlünü alırsın.

Yazarın Diğer Yazıları