Tahsin  Keskin

Kocaeli siyaseti bu adamı konuşuyor!

Tahsin Keskin

Geçen yıl kurucular kurulu üyesi olduğu Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevini yürütürken ani bir kararla hem görevinden hem de partisinden istifa eden Ömer Faruk Başaran, görev almak için aynı yıl içerisinde bir çok parti ile görüşmeler yapmış, ancak sonuç alamamıştı.

Ak Parti’den beklediği ilgiyi göremeyen Başaran, kısa bir süre sonra Büyük Türkiye Hareketi’ni kurmuştu.

Büyük Türkiye Hareketi’nin seçimlere katılmasında hukuki engeller çıkmasından sonra ‘Dedelerimin Partisi’ dediği CHP’ye geçen Başaran, 14 Mayıs Genel Seçimleri için CHP Kocaeli’den milletvekili aday adayı olmuştu.

Dedelerinin partisi CHP’den aday gösterilmeyen Ömer Faruk Başaran, şimdi de yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Milletvekili adaylarının açıklandığı gün CHP’den istifa eden Başaran, bu kez de 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceğini duyurdu.

Başaran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Değerli Dostlarım, Seçimlerden sonra BÜYÜK TÜRKİYE HAREKETİ olarak partileşme süreci ni başlatıyoruz.. Bana hep sordular kime destek olacaksın diye..SEÇİMLERDE KERHEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN demeyi düşünüyorum ciddi ciddi.. Çok düşündüm.. Biz yaparız diyenlerin çok fazla yönetim kapasitelerinin olmadığına bizzat şahit oldum.. MEVCUT İKTİDARI DA ELEŞTİRECEK 1 milyon konu bulabilirim.. AMA BÜYÜK TÜRKİYE HAREKETİMİZ partileşmeden önce SON KEZ ERDOĞAN demek en doğru karar olacak kanaatindeyim. BÜYÜK TÜRKİYE HAREKETİ destekçisi arkadaşlarım serbestler tabiki...'’ ifadelerini kullandı.

Şimdi Kocaeli’de siyasetle ilgilenen herkes Ömer Faruk Başaran’ın bu kadar da olmaz dedirten, saçma sapan, ilkesiz siyaset anlayışını konuşuyor.

--------------------------------

Sevgili okuyucularım;

Bundan sonra günlük yazılarımın sonunda KISA KISA başlığı altında Kocaeli, Türkiye, Dünya’dan bir veya iki cümlelik bazı bilgileri de sizinle paylaşacağım.

Bugün başlıyoruz…

KISA… KISA…

# CHP'nin İzmit İlçesi Leyla Atakan Caddesi üzerinde gerçekleşen dünkü STK açılışına İzmit Beldiye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i Saadet Partililer, İYİ Partililer yalnız bırakmazken bu açılışa hiç bir CHP'linin gelmemesi, CHP İl ve İlçe örgütlerinin Fatma Başkan'a tavır göstermesi olarak yorumlandı.

# Rusya medyasına servis edilen habere göre, Erdoğan Ukrayna savaşını sona erdirecek bir hamle yapmak üzereymiş.

# İzmir’de yanan Folkart, 2006 yılında Saya Grup tarafından kuruldu. Yönetim kurulu başkanı Mesut Sancak. Saya Grubu’nun kurucuları Sancak Ailesi, Ethem Sancak’ın amca çocuklarıymış.

# HÜDA-PAR’dan AKP’nin etkinliklerinde sadece Türk bayrağı kullanılması istenirken, parti ambleminin yalnızca HÜDA-PAR etkinliklerinde kullanılması rica edilmiş.

# Millet İttifakı içinde yer alan bir muhafazakar partiyi bitirecek milletvekilinin eşcinsel seks kasetlerinin ODA TV'nin elinde olduğu iddia ediliyor. Parti'nin de milletvekilinin de ismi belli. Partinin bu sefer tamamen dağılması an meselesiymiş.

Yazarın Diğer Yazıları