Tahsin  Keskin

YOK ARTIK !

Tahsin Keskin

YOK ARTIK!

Trendyol 1.Lig’de sahasında ligin açık ara lideri Eyüpspor’la karşılaşacak Kocaelispor, maçın bilet fiyatlarını açıkladı.

20 Ocak Cumartesi günü saat 19.00'da Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak Kocaelispor- Eyüpspor maçını izlemek isteyen Kocaelispor taraftarları UEFA Alt tribün için 300 lira, UEFA Üst tribün için 225 lira bilet ücreti ödeyecek.

Bu kadar önemli bir maçta bilet fiyatlarını arttırmanın manası nedir?

Hani seyirci desteğine ihtiyacınız vardı?

Hani taraftarın yanındaydınız?

Olmaz, bu bilet fiyatlarına taraftarı tribüne çekemezsiniz.

Bu soğukta, maçlar şifresiz kanaldan verilirken taraftarı stada çekmek için kampanya yapmanız gerekirken biletlere BİNDİRİM yapmanızın akılla izah edilir bir tarafı yok maalesef.

Her zaman olduğu gibi yine dediğimize geleceksiniz ama yine iş işten geçmiş olacak.

-------------------

EL BİRLİĞİ İLE İYİ PARTİ’Yİ BİTİRDİLER

İYİ Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu.

Darıca İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Gencay Yıldıztekin İYİ Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak dün resmen açıklandı.

Aylar öncesinden açıkladığımız gibi profili düşük bir adayla seçime girecek İYİ Parti Kocaeli’de aynı şey İzmit’in içinde geçerli.

CHP’nin İzmit’teki oylarının bölünmemesi için güçlü aday profili çizen  Yalçın Eldoğan’ı aday göstermeyen İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, daha önce ismi hiç duyulmamış, düşük profilli bir aday için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Ülke genelinde şu anda oyları yüzde 5 civarında bulunan İYİ Parti oylarının Kocaeli’de yüzde 5’in altına düşmesine kesin gözüyle bakıyorum.

İl başkanları düzeyinde yapılan pazarlıklardan önemli şahsi kazanımlar elde edilebilir ama seçim sonuçlarının etkilerini düşündüğümüzde İYİ Parti’de asıl mağlubiyetin bu seçimlerde yaşanacağını düşünüyorum.

El birliği ile İYİ Parti’yi bitirdiler.

--------------------

BİR SÖZ:

‘’Pul kadar değeri olmayan birine altınmış gibi değer verirsen miras gibi harcar seni’’

Yorumlar 5
Özden Demir 27 Ocak 2024 15:03

yüzde yüz katılıyorum size Tahsin bey. İYİ Partinin adaylarına baktığımızda gerçekten partiyi harcamışlar. yazık etmişler partiye. Türkiyenin sağda yeni bir anlayışa ihtiyacı var. AKP'ye rakip olacak bir sağ parti olmazsa işimiz zor.

Ender Yılmaz 20 Ocak 2024 01:16

Kocaelisporun bilet gelirlerinden daha çok seyirci desteğine ihtiyç olduğunu yönetim bilmiyor mu da biletlere zam yapmış. yazdığınız gibi bu soğukta üstelik maç televizyondan şifresiz yayınlandığı halde zam yapmak akıl işi değil.

Kadir Özsoylu 18 Ocak 2024 14:59

evet ben de hatırladım. Tahsin bey, CHP-İYİ PARTİ işbirliği yapmazsa ben gazeteciliği bırakacağım, demişti. eğer işbirliği olmazsa gerçekten gazeteciliği bırakacak mısınız Tahsin bey. bu arada bu kentte takip ettiğim ender gazetecilerden birisiniz. her ne kadar sizi eleştiren yorumları yayınlamazsanız da siz bu kente lazımsınız. saygılar

Veli 18 Ocak 2024 11:44

Tahsin bey gazetecilik işini bırakmanızı bekliyoruz, tabi sözünüze sadıksanız.. hoş yaptığınız iş daha çok siyasi reklamcılığı ama neyse. Saygılar

İzmitli 18 Ocak 2024 02:44

herkes Kocaelispor taraftarı maça neden gelmiyor diyor soruyor ama cevabını veren kimse yok. önce yol sorununu çözülsün, sonra bu pahalı bilet anlayışından vazgeçilsin, biz maça geliriz. kimse bizim Kocaelisporluluğumuzu sorgulamasın. taraftarın düşüncelerini söylediğiniz için size teşekkür ediyoruz Tahsin bey.

Yazarın Diğer Yazıları