Yılın ilk açılışı Anadolu Sarayı'ndan

Diamond ve Royal adlı iki ayrı salonuyla bir süre önce hizmete giren Anadolu Sarayı Davet Salonları'nın resmi açılışı 04 Ocak Cuma günü gerçekleşecek. Bir iki ay sonra başlayacak düğün dernek salonuna 'bomba gibi' hazırlanan işletmenin sahibi Faris Akdeniz hizmet kalitesini daha da yükseltme çabasında olduklarını söyledi

Gebze’de bir süre önce hizmete giren, önümüzdeki aylardan itibaren başlayacak olan düğün dernek sezonuna damgasını vurmaya hazırlanan Anadolu Sarayı Davet Salonları görkemli bir açılışa ev sahipliği yapacak. Köşklüçeşme Mahallesi, Yeni Bağdat Caddesi üzerinde, biri 750 diğeri 1000 kişi kapasiteli iki nezih salona sahip Anadolu Sarayı’nda kurdele 04 Ocak Cuma günü saat 14.00’te kesilecek. Açılış Gebze’de yılın ilk açılışı olacak.

En özel günlerin en prestijli adresi

Şahıs üzerine kurulu aile şirketi Akdeniz İnşaat’ın iştiraki olan Anadolu Sarayı sloganını; “En özel günlerinizin en prestijli adresi” olarak belirledi. Salon Diamond ve Salon Royal’de düğün, nişan, kına ve sünnet organizasyonları; konser, balo ve doğum günü etkinlikleri; iş toplantıları ve kurumsal organizasyonlara ev sahipliği yapacaklar.

Basın toplantısında ağırladı

Anadolu Sarayı’nın kurucu firması Akdeniz İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Faris Akdeniz önümüzdeki cuma günü gerçekleşecek açılış öncesi Gebze Basını’nı kahvaltılı basın toplantısında ağırladı. Akdeniz krizden önce tamamlamayı başarmalarından ötürü 10 milyon 500 bin TL’ye mal olan tesisin, günümüz değerleri üzerinden ise 16-17 milyon TL tutarında bir yatırım olduğunu kaydetti. Akdeniz basın toplantısında gazetecilerin sorularına samimi yanıtlar verirken şunları kaydetti:  

Ancak basın yoluyla aktarabiliriz

“Biz burada davet salonu olarak farklı bir yapı, sistem, anlayış düşünüyoruz. Bunun için gerekli altyapıyı hazırladık. Bunu bölgemizdeki insanlara en iyi şekilde nasıl aktaracağımızı düşünüyoruz. Bunu da ancak basın aracılığı ile gerçekleştirebiliriz.

Farklı hizmet anlayışı ve konseptle yola çıktık. İnşallah vakıf oluruz. Diğer eksiklerimizi de tamamlamak amacındayız. Bir iki ay sonra sezona, tabiri caizse bomba gibi girmeyi düşünüyoruz.

Bugüne kadar ev sahipliği yaptığımız etkinliklere dair inanılmaz bir memnuniyet var.  Kendi toplantılarımızda eksiklerimizi dile getirmemize karşın yüksek bir memnuniyet var. Biz bunu kesinlikle göz ardı etmiyoruz. Üstüne bir şeyler koyup devam edeceğiz.

Aynı zamanda gıda sektöründeyiz. Nestle Su bölge distribütörlüğü yapıyoruz. Çaykur markası ile 15 yıldır çalışıyoruz. 300-350 firma ile bu markalar üzerinden ticaretimiz sürüyor.

30 yıldır hizmet sektörünün de içindeyiz

Ailemiz bu sektörün içinde. Yaklaşık 30 yıldır Bodrum’da otel, restaurant işletmeciliği yapıyoruz. Bu yatırımın fikri, o deneyim üzerinden geldi. Biz de muhasebesini ve altyapı çalışmasını tamamlayıp doğru bir yatırım olacağı düşüncesiyle bu sektöre yöneldik.

Hizmete girdiğimiz günden bu yana öngörümüzün çok üzerinde talep var. Bu kadarını beklemiyordum. Yanılmıyorsam önümüzdeki sezonun yarısını geçecek şekilde doldurduk. Çalışmamızı tam anlamıyla bitirmememize rağmen ciddi bir talebin oluşması, doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.

Hizmet kalitesinden ötürü maliyet yüksek

Bizim kurduğumuz hizmet mantalitesinde maliyetimiz öyle veya böyle, yüksek oluyor. Biz A’dan Z’ye her şeyimizi en üst düzey düşünüp planlıyoruz. Maliyet yüksekliğine karşın topluma, halka en iyi şekilde nasıl yansıtabileceğimizi her zaman düşünüyoruz. Bölgemizin aşağı yukarı yüzde 60’ı kırsal kesim, bunun farkındayız. 25 yıldır burada yaşıyorum. Bizim hizmet kalitemiz ve fiyatlarımızda toplum biraz zorlanıyor. Haliyle fiyat sektöre kıyasla bir tık yükseliyor.

İndirim döneminde zararı göze aldık

Bir süre önce yaptığımız indirimde oranımız yüzde 40, 50’leye kadar çıktı. Ve o süreçte 100 kadar program aldık ve yine o indirim döneminde zararı göze aldık. Toplumun bu hizmet kalitesini görmesini istedik. Toplum gördükten sonra bize hak verecektir. Sonraki aşamada fiyat biraz yukarıda olacak belki ama toplumda önyargı olmayacak. Yaptığımız hizmeti gördükten sonra toplum bunu mutlaka kabullenecek.

Son gündemimiz gülmek ve memnuniyet oldu

Bana göre sektörümüzde çıta hala düşük. Sektördeki diğer arkadaşlarıma rakip olarak kesinlikle bakmıyorum, kulvarım farklı. Biz başka bir şey yapmak istediğimiz için rekabet olarak görmüyoruz, bakış açımız farklı. Bugüne kadarki memnuniyete karşın her toplantıda eksiklerimizi masaya yatırıyoruz. Son toplantımızın gündem konusu, gülmek ve memnuniyet oldu. Toplum olarak çok az gülüyor ve insanlarla sohbet etmiyoruz. Bizim en önemli konumuz buydu. Hizmet kalitesini sürekli yükseltme amacındayız. Farkımız bu. Yoksa diğer kişiler de arkadaşlarımız, dostlarımız. ‘Rakibimiz değiller’ derken onları kesinlikle küçümsemiyoruz.

Bugün itibariyle değil ama önümüzdeki süreçte bir kır sistemi düşünüyoruz. Burası yaklaşık 6 bin metrekarelik bir alan. Biz burayı 10 bin metrekarelik bir alana çıkartacağız. Kır sistemini düşünüyoruz ama bize biraz zaman lazım. Ben garantici bir insanım. Birkaç aydır bu konuda gözlem yapıyorum. Kır düğünleri için de bir yapılanmaya ihtiyaç var. Mayıs ayına kadar bekleyeceğim. Ticaret çok hızlı gitmeyen, ağır işleyen bir sektör.

Burayı 15 yıllığına yap işlet devret modeli ile aldık. Son görüşmemizden sonra ise, arsayı alacağız ve buranın sahibi alacağız.

Yatırımımızın maliyeti güncel rakama göre 16-17 milyon TL’dir. Krizden önce tamamladığımızdan ötürü 10.5 milyon TL’ye mal oldu.

Kurumsalda pastanın yüzde 15’ine talibiz

Gebze Bölgesi’nde yüzde 40’lık bir kesime hizmet edebiliyoruz. Bir de kurumsal ayağımız var gıda distribütörlüğünden ötürü. 2 bin firmayla diyalog kurup kurumsallarda pastanın yüzde 15’ine talibiz.

60’ın üzerinde bireyli bir aile şirketiyiz. Bizde maddiyat, para dört beşinci planda geliyor. Önceliğimiz hizmet kalitesidir.”

AbdulBalabey Tasarım Ofisi farkıyla

Anadolu Sarayı Davet Salonları’nda her tür tasarım girişimci iş adamı Lokman Çiçek’in geçtiğimiz yıllarda Gebze’ye kazandırdığı AdbulBalabey Tasarım Ofisi farkıyla hazırlandı. Firma, Anadolu Sarayı Davet Salonları’nda dış cephe konsept tasarımı, iç mimari konsept tasarımı, mimari proje danışmanlığı, marka danışmanlığı, marka kimliği oluşturma, marka kimliği baskı, medya planlama, sosyal medya yönetimi, web tasarımı, profesyonel fotoğraf çekimi ve reklam filmi çekimini hazırladı.

Anadolu Sarayı’na dair

“Mutluluğa ilk adım atacağınız en güzel günde tüm isteklerinize cevap verebilecek paketlerimiz, mükemmel şıklıktaki dekorasyonumuz, servis kalitemiz ve profesyonel hizmetimizle farkı hissedeceksiniz! Deneyimli şeflerimiz tarafından misafirleriniz ve sizler için hazırlanan özel düğün menülerimiz güler yüzlü hizmet anlayışı ile davetinizi eşsiz bir lezzet şölenine dönüştürecek…

Anadolu Sarayı, bay ve bayanlar için ayrı davet salonları ve mescit, çocuk oyun ve bebek bakım odası, açık, kapalı otopark ve açık teras kafeleriyle hayal ettiğiniz organizasyonlara imza atmanız için tek adres!

Anı defterinden ziyaretçilerinize ücretsiz olarak sunulan fotoğraflara, ücretsiz çay ikramından size özel hazırlanan salon sistemine kadar geniş ve kaliteli bir hizmet ağı ile Anadolu Sarayı Gebze ve genel itibariyle Kocaeli Bölgesi’nde benzersiz biz hizmet anlayışı sunuyor.

Kusursuz bir toplantı iyi bir organizasyon ile başlar!

Anadolu Sarayı aynı zamanda tüm kurumsal organizasyonlarınız, iş toplantılarınız ve seminerlerinizde kendinizi rahat ve ayrıcalıklı hissedebileceğiniz bir mekân olarak sizlere hizmet verebiliyor… Seminer, eğitim, toplantı ve birçok kurumsal etkinlikte her detayı düşünülmüş olan ve kusursuz bir organizasyon için hizmetinizdeyiz.”

Bakmadan Geçme