Yılmaz: Ses getirecek işlere imza atmak istiyoruz

İlimizde yeni bir spor kulübü daha kuruldu. Sadece futbol değil diğer branşlarda da yer alacak olan kulübün adı Kocaeligücü Spor Kulübü. Yaklaşık 1 senedir bu proje ile ilgili üzerinde çalışma yaptıklarını söyleyen başkan Hamdi Yılmaz 'Biz ses getirecek işlere imza atmak istiyoruz. 6-13 yaş arası çocuklarımızı bekliyoruz' dedi

ÖNCELİĞİMİZ ALT YAPI OLACAK

Yeni kurulan kulüp tanıtımı için basın mensuplarıyla bir araya gelen kulüp Başkanı Hamdi Yılmaz ve Koordinatör Onur Kından hedeflerini açıkladılar. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısına TSYD Kocaeli Şube Temsilcisi Metin Karan’da katıldı.Kulüp Başkanı Hamdi Yılmaz kulübün kuruluşu ve hedefleriyle alakaları açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ‘Ben daha öncede Güneşspor ve Karadenizspor’da yöneticilik yaptım sporu seviyorum futbolu da aynı şekilde. Bir karar aldım ve böylesi bir kulübü kurmak için girişim yaptık doğru kişileri bulduk ve yola çıktık. 6-13 yaş arası çocuklarımıza yönelik futbol okulumuz faaliyete geçti. Kocaeligücüspor futbol dışında da faaliyet verecek olan bir kulüp olacak ama önceliğimiz futbol. İlimizde bu işi yapan çok kulüp var ama hepsi de reklam peşinde. Kulüp diyorki çocukları şuraya gönderdik buraya gönderdik bakıyorsunuz çocuklar 3 gün sonra evlerine dönmüş olmaz.

 

 

HEDEF 2500 YENİ NESİL

Çocukların hayalleriyle oynuyorlar Biz işimiz layıkıyla yapacağız genç hocalarımızın nezaretinde çocuklarımızın yüzü gülecek. Gelişim uzmanından psikoloğa kadar uzman kadromuz olacak. Servis araçlarıyla gelip gidecek çocuklar idmana. Kavanyum Tesislerindeki sahada çalışıyorlar, ilk etapta 85 çocuğumuz geldi kayıt yaptırdı. Hedefimiz 2500 çocuk. Kartepe, Gölcük, Başiskele ve Derince’de de şubelerimiz olacak. Armanın ruhunu yaşayacakyeni nesil çocukları. 2 milyon gibi bir bütçemiz var, çocukların giyeceği malzemelerinden tutun toplara kadarhepsini aylar öncesinden hazır hale getirdik.Yönetim Kurulumuz 8 kişiden oluşuyor. İşin başında Onur Kından kardeşimiz var. Antrenör olarak eski Kocaelisporlu futbolcumuz İzmit’in evladı Onur Türk takımın yetkilisi, akademisyen Kürşat Yağcı hocamız da var. 4 antrenör ile daha görüşüyoruz onlarla da anlaşmak üzereyiz’dedi.

 

 

BİZ BU İLDE MARKA OLACAĞIZ

Kocaeligücü Spor Kulübü Koordinatörü Onur Kından da toplantıda söz aldı. Kından, ‘Henüz25 yaşında UEFA B diploması olan Türkiye’de en genç antrenör olarak sizlerin karşısındayım. Futbolculuğu erken bırakarak işin mutfak kısmına geçtik. Aslında benim hedefim hep iyi bir antrenör olmaktı. Sevgili başkanımla birlikte yola çıkarken biz gerçekçi olacağız vizyonumuzla misyonumuzla örnek olacağız dedik. Biz çocuklara hayal satmayacağız onlarla birlikte güzel işler yapmak için mücadele vereceğiz biz bu yolda marka olmak için çok çalışıp başarmak istiyoruz’ dedi.

Haber/Zafer ONAR

 

(Katılan basın mensupları)

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme