Zingat 'Bana Ev Bul' ile Ev Bulmak Çok Kolay

Her insan, hayatının bir döneminde ev sahibi olmak ister. İçerisinde sıcak bir yuvasının bulunduğu, ailesiyle vakit geçirebileceği veya yatırım olarak almak isteyeceği bir evi olsun ister. Bu istekleri gerçekleştirmek “Zingat Bana Ev Bul" ile çok kolay.

Zingat’ın geliştirdiği bu özellik sayesinde ev bulma sorunu, ev ararken yaşanan sıkıntı ve stres ortadan kalkıyor. Üstelik bu hizmetten ücretsiz bir şekilde faydalanılıyor.

Zingat “Bana Ev Bul” Nasıl İşliyor?

Size uygun ev bulma işlerini bu kadar kolaylaştıran bir sistemin nasıl kullanıldığına bakalım.

  1. Zingat’ın web sitesine girdiğinizde önünüze çıkan “Zingat Bana Ev Bul” seçeneğine tıklayın. Bu işlem doğrudan istediğiniz evi seçmenize yardımcı olacak sayfaya yönlendirecektir.
  2. Sırada talep seçimi var. Satılık arıyorum, kiralık arıyorum, satmak istiyorum ve kiraya veriyorum seçeneklerinden biri ihtiyaç doğrultusunda seçilmeli.
  3. Örneğin satılık arıyorum seçeneğinden ilerleyelim. Burada “Gayrimenkul Seçimi” yapılmalı. Seçenekler; konut, arsa, işyeri olarak sıralanıyor. Eğer ihtiyaç bir konut ise bu seçenekten devam edilmeli.
  4. Konutu seçerken alt başlıklarda nasıl bir konut tipi istenildiğine karar verilmeli. Daire, rezisans, müstakil ev, villa, çiftlik evi, komple bina, köşk/konak/yalı, loft, yalı dairesi, yazlık, prefabrik ev, kooperatif seçenekleri bulunuyor.
  5. Daire seçeneğinden ilerlediğimizde seçmemiz gereken şey oda sayısı oluyor. Bir aile eviyse oda sayısı fazla seçenekleri değerlendirilebilir.
  6. Oda sayısından sonra ise konum belirlenmeli. Zingat’ta konum seçerken birden fazlası seçilebilir. Bu sayede konut alternatifi daha çok olur. Daha hızlı sonuç alınabilir.
  7. Bir mülk sahibi olurken en önemli etkenlerden birisi de bütçedir. Zingat istenilen evi bulurken belirlenen bütçenin %20 altı ve %20 üstü gayrimenkulleri sunar.
  8. Son adımda ise iletişim bilgileri girilir. Zingat üyesi profesyonel emlak danışmanları kısa sürede dönüş yapacaktır.

Taşınma Asistanı Hizmetleri

Zingat sayesinde ev bulduktan sonra yapılacak birçok süreç var. Bu süreçler; nakliye hizmeti, DASK Poliçesi, eğer eve yeni eşyalar alınacaksa mobilya alımı gibi süreçler devam edecektir.

Nakliye hizmeti çoğu zaman zaman alıcı, kafa yorucu olabiliyor. İyi bir nakliye şirketi ile anlaşılmadığı durumlarda ev eşyalarının kırık, bozuk veya hasarlı olduğu durumlar çok yaşanıyor. Bu durumlarla karşılaşmamak için mutlaka güvenilen, daha önceden hizmet alanların yorumlarına dikkat edilmiş bir şirketle iş yapmak gerekiyor.

Zingat, ev sahiplerinin bu süreci kolaylıkla atlatabilmesi için indirimli olarak nakliye hizmeti sunuyor. Eşyaların temiz ve hasarsız taşınması, çilingir problemi olmaması, evin temizliği gibi problemleri sürekli düşünmeye gerek kalmayacak.

Bu indirimli hizmetten yararlanabilmek için “Bana Ev Bul” formunu doldurduktan sonra öne çıkan fırsatlarla ilgili yönlendirmeleri takip etmek yeterli.

Ülkemizin coğrafi özellikleri göz önüne alındığında deprem ülkesi olduğunu biliyoruz. Özellikle son yaşanan depremlerden sonra zorunlu halde olan DASK Deprem Sigortası yaptırmak oldukça önemli.

Bana Ev Bul üzerinden ev sahibi olan kullanıcılara Zingat DASK Poliçesi hediye ediyor.

Yeni bir yuva kurmak isteyenler veya mobilyalarını yenilemek isteyenlere mobilya, dekorasyon, aydınlatma, ev tekstil alımı konularında da indirim sağlıyor.

Bu imkanlara sahip olmak için [email protected] üzerinden iletişime geçerek soru ve talepler paylaşılabilir.

Böylece hayalinizdeki eve Zingat sayesinde kavuşun!

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme