200 kişilik Cemre ekibi deprem bölgesinde

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları olarak ilimizden hareket eden 200 kişilik cemre ekibi, depremin ilk gününden beri deprem bölgesinde depremzelere yardımlarını sürdürüyor.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan’ın, “Tüm Gençlik Kolları Teşkilatımızı, kurumlarımızın çalışma düzenini aksatmayacak şekilde AFAD ve Kızılay başta olmak üzere yetkili kurumlarımızın faaliyetlerine desteğe çağırıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diyerek sosyal medya üzerinden yaptığı çağrının ardından İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ve ilçe teşkilatları 200 kişi ile yola koyuldu.

Deprem bölgesinde ilk günden bugüne dek çalışmalarına ara vermeden çalışan, AK Gençler Deprem bölgesinde temizlik çalışmaları, çocuklara moral, motivasyon, gelen yardımların ulaştırılması hususunda gece gündüz çalışarak, bugüne dek 2 Milyon TL nakdi yardım, 18 yardım tırı ile deprem bölgesine yardımlarını eksik etmedi. Arama kurtarma çalışmalarının sonlanmasının ardından bölgede her hafta 50 kişi aktif olarak sahada depremzedelere yardım etmeyi sürdürüyor. 

Kocaeli’ye gelen depremzedelere kalacak yer ve yardım hususunda İlçeler ile koordinasyon konusunda titiz davranan İl Başkanı Çağlayan, “Yaramız derin, hepimiz çok üzgünüz. İlk günden beri Kocaeli’den hazırlanarak yola koyulan cemrelerimiz sahada her işe koşarak kimin neye ihtiyacı varsa onu temin etmek için gece gündüz demeden canla başla çalışıyor. Deprem bölgelerimizde yardımlarımız sürerken Tek Yürek olup bu zorlu günlerin üstesinden geleceğiz” dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme