AKP Dilovası'nda ilk resmi açıklama genç AKP'liden

Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için çok sayıda ismin geçtiği AKP'de, 'Evet. Aday adayıyım' diyen ilk AKP'li 29 yaşındaki İsmail Ünal oldu

Yarın (05 Kasım 2018) sabah saatlerinden 12 Kasım Pazartesi günü akşamına belediye başkanlığına ve meclis üyeliklerine aday adaylığı başvurularının kabul edileceği AKP’de belediye başkan aday adaylığında 12 ilçe içinde en az 12’şer isim ağza anılıyor ama Dilovası’nda ve Gebze Bölgesi’nde ilk, Kocaeli genelinde de yüksek ihtimalle ilk, “Aday adayıyım” açıklaması genç bir AKP’liden geldi.

AKP Dilovası İlçe Teşkilatı Üyesi 29 yaşındaki İsmail Ünal’ın aday adaylığını bugün veya bugünlerde değil; “Halkın İçinden Genç Aday” adıyla açtığı Facebook sayfasından 05 Ekim 2018 gününden bu yana ilan ettiği açığa çıktı.

İsmail Ünal kimdir

1989 yılında Ağrı’da dünyaya geldi. 25 yılı aşkın süredir Dilovası’nda ikamet ediyor. İlk, orta ve lise eğitimini Dilovası’nda tamamladıktan sonra yüksek tahsilini Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Endüstriyel Elektronik ve Eskişehir Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı. 2010 – 2012 yılları arasında Dilovası Akşemsettin İlkokulu’nda vekaleten sınıf öğretmenliği yaptı. Askerlik sonrası 2011 yılında gıda üzerine perakendecilik yaptığı Ünal Ticaret Market’i kurdu. Aynı işyerinde esnaflığı halen sürdürüyor. Yine aynı yıl içinde AKP Dilovası İlçe Teşkilatı’na üye olarak ilk defa aktif siyasete atıldı. Elvan Ünal ile evli. Çiftin Efrahim ve İbrahim adlı iki erkek çocuğu var.

Bakmadan Geçme