'Biz kazanırsak Gebze kazanacak'

CHP Gebze Belediye Meclis Üyeliği için gençlerden üçüncü aday adaylığı başvurusu Sinan Çeper'den geldi. Çekirdek ailesi, geniş ailesi ve CHP'deki çok geniş ailesiyle açıklama yapan Çeper, 'Biz kazanırsak Gebze kazanacak' dedi

31 Mart yerel seçimleri öncesi aday adaylığı başvurusunun yoğunlaştığı CHP Gebze’de gençlerde meydanı boş bırakmıyor. Gençlerin içinden üçüncü aday adaylığı başvurusu Sinan Çeper’den geldi. Çeper başvuru dosyasını görkemli ve gövde gösterisine dönüştürdüğü bir törenle teslim etti. Kısa tuttuğu konuşmasında ise, “Biz kazanırsak Gebze kazanacak” derken mesajı hem politik, hem de gençlik üzerinden verdi.

ÇEKİRDEK AİLE, GENİŞ AİLE

Aslen Ardahan’ın Çıldır İlçesi eşrafından olan Sinan Çeper’i adaylık açıklamasında kendisiyle birlikte eşi Esra ve kızı Nisa’dan oluşan çekirdek ailesi; babası Tekin Çeper, dedesi Hakkı Çeper, amcaları Eser Çeper ve Güven Çeper’in de aralarında bulunduğu geniş ailenin üyeleri ve CHP ailesinden dost ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. Sinan Çeper konuşmasında özetle şunları kaydetti:   

Yaklaşık altı aydır CHP’nin üyesiyim ve bir hayali gerçekleştirmek üzere sizlerin desteğiyle yola çıktım. Atatürk’ün gençliğe atfen sözlerinden cesaret alıp, altı oku göğsüme siper edip aday adaylığımı açıklıyorum.

Ülkemizin içinden geçtiği kritik süreçte çok büyük işlere imza atmak için taşın altına elimi değil gövdemi sokuyorum. Benim gibi umudu ve heyecanı olan, yola çıkan ve belediye meclis üyeliğine aday adayı olan genç arkadaşlarımı da tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

GEBZE YAŞANABİLİR KENT OLACAK

İşimiz zor ama tüm işlerin, zorlukların üstesinden gelecek inancımız, azmimiz ve gücümüz var. Tüm baskılara karşın direneceğiz. Direneceğiz ve kazanacağız. Biz kazanırsak Gebze kazanacak ve yaşanabilir bir kent haline gelecek. Ulu Önder Atatürk’ün söylediği gibi bizler hiç yorulmayacak ve Allah’ın izniyle bayrağımızı iktidara taşıyacağız.”

ÇİÇEK ve ORHAN’A TESLİM ETTİ

Sinan Çeper sözlerini dedesi ve babası başta olmak üzere tüm büyüklerinin ellerinden öperek, destek ve katılımlarından ötürü teşekkür ederek tamamladı. Ardından başvuru dosyasını CHP Gebze İlçe Sekreteri İsmailÇiçek ve ilçe yönetiminden Hikmet Orhan’a teslim etti. Çeper’e bu esnada CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı GökhanOrhan, İl Gençlik Kolları Başkanı EmreAndız ve Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı SavaşGayretli eşlik etti.

Sunuculuğunu Serhat İçer’in üstlendiği toplantıda Çeper’e CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve yönetimi ile ilçe yöneticileri, çok sayıda partili ve Çeper Ailesi’nin dostları da eşlik etti.

Orhan: Ülke geleceği için 

gençlerin yolu açılmalıdır

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı GökhanOrhan bir aile ortamında olmalarından ötürü politik konuşmada bulunmak istemediğini kaydedip, “Ama ülkenin içinden geçtiği süreç belli. Biz bu sürecin içinden çıkmak için eksikliği fazlalığı tartışılmadan gençlerin yolunun açılmasını istiyoruz” dedi. Orhan ayrıca özetle şunları kaydetti:

DOST BİRİKTİRMİŞ

“İdealimiz Ulu Önder Atatürk’ün ideali olan laik, demokratik, özgürlükçü Türkiye’dir. Üzerimizde kurulan tüm baskılara karşın Sinan Çeper gibi değerli arkadaşlarımızla geniş katılımlı adaylık açıklamalarına tanıklık ediyoruz. Çok eskiden beri tanıdığım yüreği gönlü güzel Sinan Çeper’in tek dostunun ben olduğunu sanıyordum ama genç arkadaşımız bugüne kadar dost biriktirmiş.

YOL AÇMALILAR

İnsan için önemli olan yaşanılan süreçte kalıcı şeyler bırakmaktır. CHP Gençlik Kolları olarak bizler de Sinan ve emsali arkadaşlarımızın seçilebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Artık yaşlı partililerimiz gençlere yol açmalıdır ve inanıyorum ki onlarda gençlere yol açmak düşüncesindedir.”

Kadrolar gençleştikçe CHP’ye inanç artar

CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli toplantının açılışında yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Emin olun ki gençler olarak böylesi önemli görevlerde sayımız arttıkça gururum daha da artıyor. Kadrolar ne kadar gençleşir ise partimize olan inanç ve umut da o kadar artmaktadır.

GELİN BİRLİKTE YÖNETELİM

Yaşadığımız kentlerin yönetiminde söz sahibi olmak özellikle biz gençler için bir hedef haline gelmelidir. Mevcut yerel iktidarın Gebzemiz’e ihaneti hepimizin malumu. Gelin hep birlikte CHP saflarında mücadele edelim. Gelin bu kenti hep birlikte yönetelim. Çağdaş, ilerici, laik bir yönetim anlayışı ile Türkiye’nin işçi kenti Gebze’yi markakent yapalım.”

Bakmadan Geçme