Büyükşehir'de yeni şube müdürü oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin nisan ayı meclis toplantısında alınan kararla yeni kurulan Dijital İletişim Şube Müdürlüğü'ne Çetin Alkan getirildi

Kocaeli  Büyükşehir Belediyesinin nisan ayı meclis toplantısında önemli bir karar alınmıştı. Belediye bünyesinde bir Dijital İletişim Şube Müdürlüğü kurulması kararı, meclisin onayından geçmişti.

BİLGİ İŞLEMDE GÖREV YAPIYORDU

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı altında kurulan Dijital İletişim Şube Müdürlüğü görevine atanan isim yaklaşık 15 yıldır Büyükşehir Belediyesinde görev yapan Çetin Alkan  oldu. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü KOMEK Bilgi İşlem Sorumlusu Çetin Alkan, Büyükşehir’deki görevine Dijital İletişim Şube Müdürü olarak devam edecek.

ÇETİN ALKAN KİMDİR?
1986 doğumlu... 2003 yılında  İzmit Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar bölümünden mezun oldu.
2005 yılında Kocaeli Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümünü tamamladı. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde lisans eğitimini aldı.
2021 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans yaptı.
2008 yılında KO-MEK'te Bilişim Teknolojileri Eğitmeni görevi ile hizmete başladığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde; mesleki eğitim, yazılım geliştirme, bilgi işlem, istatistik, veri analizi ve raporlama, kurumsal iletişim, kurumsal sosyal medya yönetimi, kurumsal kimlik, strateji planlama, proje geliştirme ve proje yöneticiliği alanlarında uzun süre görev yaptı. Son olarak KOMEKSEPETİ, USTAM ve KODELİ Projelerinin koordinatörlüğünü yürüten Alkan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme