CHP'de ilçe başkanları belli oldu

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili ana muhalefet partisi CHP, belediye başkan adaylarını belirlemeye başladı.

Geçtiğimiz parti meclisi ve merkez yönetim kurulu toplantısında sorunsuz olan 100 yerleşim yerinde belediye başkan adaylarını açıklayan CHP, önümüzdeki günlerde yapılacak olan MYK toplantısında da bir iki yer haricinde bütün belediye başkan adaylarını açıklayacak. İlimizde de CHP 3 Gölcük, Dilovası ve Derince ilçe belediye başkan adaylarını açıklamıştı. Gebze dışında CHP’nin Büyükşehir Belediye başkan adayı dahil neredeyse tüm belediye başkan adayları belli.

Gebze’de kamuoyu anketi yapılacak

İlimizin en büyük ilçelerinden birisi olan Gebze’de ise CHP, belediye başkan adayını belirlemek için kamuoyu anketi yapacağı öğrenildi. CHP Genel Merkezindeki üst düzey yöneticilerden alınan bilgilere göre Gebze’de belediye başkan adayı yapılacak olan kamuoyu anketinden sonra belirlenecek. Gebze’de şu ana kadar parasını yatırıp resmi başvuru yapan iki kişi var. Birisi eski ilçe başkanı Recep Dursun diğeri ise Dr. İsmail Demir. Meşaik Karakuş’un ise başvuru dosyasını aldığı ama resmi başvuruyu yapmadığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme