Cimnastik Kulübü, açılış için gün sayıyor

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin lider kulüplerinden olan Kocaeli Cimnastik Kulübü pandemiye rağmen inşa ettiği, cimnastik branşında ulusal ve uluslararası alanda antrenman yapılabilecek olan ve Türkiye’de özel tesisler alanında 2. sırada olan dev cimnastik salonunun resmi açılışını gerçekleştirecek.

AÇILIŞ CUMA GÜNÜ 
30 Eylül 2022 Cuma günü saat 14:30’da Başiskele’de gerçekleşecek olan büyük açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Dünya Cimnastik Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, kent bürokrasisi, siyasiler, sivil toplum kuruluşları, partiler, sporcu aileleri, Kocaeli basını ve kanaat önderleri davet edildi.

ONUR VE ŞEREF DUYARIZ
Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan ilimizin başarılı gençlerinden Kulüp Başkanı Tolga Havuç; ‘Tüm sporların temeli olan cimnastik ailesi olarak 13 yıldır her zorluğa rağmen hayallerimizle inşa etmiş olduğumuz Olimpik merkezlerimizin açılışına tüm halkımız davetlidir. Katılımlarınızdan onur ve şeref duyarız’ dedi.

Bakmadan Geçme