İki gün sonra yine tabelaya tırmandı

Kocaeli'nde bir hafta içinde arka arkaya 4 kez trafik tabelalarına çıkarak intihar etmeye kalkışan ve trafiğin tıkanmasına neden olan Hasan İ. 2 gün aradan sonra bu kez Derince'de toteme tırmandı.

Geçtiğimiz hafta içinde İzmit ve Başiskele’de 3 kez yön tabelasına tırmanan Hasan İ. Pazar günü de Körfez’de Kaymakamlık karşısında bulunan toteme tırmanmıştı. Yaklaşık bir saat süreyle trafiğin kapanmasına neden olan şahıs, ikna edilerek indirilmiş ve karakola götürülmüştü.

Hasan İ. bugün de Derince İlçesi’nde D-100 karayolu yan yolda yine yön tabelasına tırmandı. Yine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri alarma geçti ve totem altına hava yastığı açıldı. Yaklaşık yarım saat süren ikna çabası sonrasında bir kez daha totemden indirilen şahıs önce Derince Eğitim ve Araştırtma Hastanesi’ne ardından da ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Bu sırada yan yol trafiğe kapatıldı ve araç akışında aksamalar yaşandı. Bu girişimle birlikte Hasan İ. 2 gün ara verdikten sonra 5. Kez tabelaya çıkmış oldu.

Bakmadan Geçme