Kaan Şensoy'un o mektubu yürekleri sızlattı!

1 Eylül Salı günü Başiskele'deki evinde öldürülen Kaan Şensoy'un cezaevindeyken çocuklarına ve eski eşine yazdığı mektuplar ortaya çıktı.

Başiskele’deki evinde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Kaan Şensoy’un cezaevindeyken çocuklarına ve eski eşine yazdığı mektuplar ortaya çıktı. Kaan Şensoy’un cezaevindeyden eski eşi Ezgi Ulugün'e yazdığı mektup okuyanların yüreklerini burktu.

Kaan Şensoy’un cezaevindeyden yazdığı mektupları yayınlamaya başlıyoruz. Kaan Şensoy’un oğlu, kızı ve eski eşine yazdığı mektuplardan ilk olarak eski eşine yazdığı mektupla başlıyoruz.

İşte Kaan Şensoy’un cezaevindeyken eski eşi Ezgi Ulugün'e yazdığı o mektup;

''Ezgi, bu bizim çocuklarımızla ilgili…

Ezgi, bizim koğuşta Eren abi var, Sapanca ‘da restoranları var neyse bilgili biri, eşi de öğretim üyesi. Onların da iki kızı var. Diyeceğim okulları ile görüşmüşler, erken kayıt yapıp ödemelerine rağmen bu virüs dolayısı ile çocuklarını seneye okula gönderecekler. Bu salgından dolayı istersen biz de öyle yapalım. Ezgi, canlarım hakkında bilgi almak en doğal hakkım ya okula yönlendirirsin ya sen bilgi verirsin bir şekilde.

Ezgi, bak çocuklar konusunda daha fazla sorun yaşamayalım.Lütfen istersen yalvarayım sana ben çocuklarım için erinmem. Onların rahatı için ne gerekiyorsa yaptım,yaparım,yapacağım da. Çocukların okul ve diğer masrafları için istersen senin 717-6……. Nolu hesabına , istersen görüş günlerimde ellerine, i istersen bankada çocuk hesabı aydan aya para yatırıcam. Benim işlerim sen dahil ne kadar insan uğraşsa da yoluna giriyor çok şükür. Çıktığım andan itibaren maddi konuda seni yalnız bırakmak gibi bir düşüncem yok.En azından belli başlı konularda çocuklar için konuşabilmeyi umuyorum.Düşman da olsak ki ben değilim bunca olanlara rağmen çocuklar için bir orta yol bulabileceğimize inanıyorum.Çocuklar, bizim çocuklarımız.Bilirsin benim elim kolum uzundur , koruman Yavuz da iyi bilir.Hangi şekilde çocuklara yardımcı olmamı istersen olurum.Uzun lafın kısası sen bana bir adım at , ben sana koşarım.Savaşma benle artık.Bu rezalete bir son ver.Bana çocuklarla ilgili cevap yaz ya da haber yolla.

Allah’a emanet ol.

İhsan Kaan Şensoy''

Bakmadan Geçme