Kızılbuğa resmen başkan

CHP İl Gençlik Kolları, Ümit Kızılbuğa'ya Darıca gençliğinin başına resmen atadı. Yeni yönetimde başkan yardımcılığını Tunay Münüklü üstlendi

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Gençlik Kolları’nda Aydın Işık’ın belediye meclisine aday adaylığı ve istifasının ardından boşalan başkanlık görevine tahmin edildiği gibi Ümit Kızılbuğa getirildi. Kısa süreyle başkanvekilliği yapan Kızılbuğa geçen haftayı yeni yönetimini oluşturmakla geçirdi.

Tunay Münüklü başkan yardımcısı

Emre Andız başkanlığındaki CHP İl Gençlik Kolları yönetiminin dün akşamki toplantısında da Başkan Kızılbuğa ve yönetimi göreve resmen atandı. Yeni yönetimde başkan yardımcılığını bir önceki yönetimde de yer alan Tunay Münüklü üstlenecek.

Futbolcu, emekçi başkan

Fotoğrafta, CHP Darıca Kadın Kolları’nın önceki pazar gerçekleşen kahvaltılı toplantısı esnasında Tunay Münüklü; Lise Komisyonu Başkanı Taylan Üstün ve komisyonun başkan yardımcısı Tolga Kaplan ile gözüken Kızılbuğa, Gebze OSB’deki Ti Otomotiv’de çalışıyor. Darıca Türkelispor’da top koşturuyor. Futbolcu başkan olarak da anılmaya başlayan Kızılbuğa’nın yönetiminde şu isimler yer aldı:

Yeni yönetim

Ümit Kızılbuğa (Başkan), Ahmet İçli, Doğukan Ergin, Elif Aydöner, Emin Ali Tepe, Evrim İçli, Fatih Çelik, Furkan Arda, Hakan Muti, İskender Münüklüoğlu,   Muhammet Utkan, Nilay Nurşah Koçer, Pelin Yağmur Can, Şerife Altundağ, Tunay Münüklü

Gündem 29 Ekim

Öte yandan CHP İl Gençlik Kolları’nın dün akşamki toplantısında bir diğer gündem konusu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri oldu. Yöneticilerin özellikle ikamet ettikleri ilçelerde CHP öncülüğündeki veya CHP’nin paydaşlığındaki etkinliklere katılacağı sanılıyor. Başkan Emre Andız’ın Merkez İlçe İzmit’teki etkinliklere katılacağı öğrenildi.

Bakmadan Geçme