KOÜ İtfaiye Kulübü daha iyisi için harmanlıyor

Kocaeli Üniversitesi İtfaiye Kulübü geçen yıl kasım ayında kuruldu. 3 ay içinde 126 üyeye ulaştı. Kulüp Başkanı Ahmet Onay daha iyisi için gerek yurt içi gerek yurt dışı araştırmalarda bulunup harmanlama metodu uyguladıklarını söyledi

Türkiye’de devlet üniversiteleri arasında ilk itfaiye kulübü geçen yıl kasım ayında, Kocaeli Üniversitesi’nde kuruldu. Ahmet Onay’ın kurucu başkanlığındaki kulübün yönetiminde Buse Bak, Sinem Özyayla, Abderrahim Jadbi, Emre Çelik, Nihal Yaman ve MuhammedBatuhan Altay yer alıyor. Fikret Berk Büyükgüngör, İbrahim Modalı, Berkay Mintemur, Nihal Çelik ve Fatih Eraydın denetim kurulu üyesi.

TEMSİL KABİLİYETLERİ YÜKSEK

Kulüp İzmit merkezli Yanma ve Yangın Mühendisliği Derneği’nin (FCEF) Gebze’deki tanıtımında Başkan Ahmet Onay, yöneticiler Buse Bak, Nihal Yaman, AbderrahimJadbi ve Emre Çelik ile temsil edildi. Kulüp Başkanı Ahmet Onay daha iyisi için gerek yurt içi gerek yurt dışı araştırmalarda bulunup harmanlama metodu uyguladıklarını söyledi. Onay özetle şunları kaydetti:

UMUTTEPE’DE, 126 ÜYE İLE

“Gençler olarak hem alanımızda ilerlemek hem de Türkiye’yi ilerletmek açısından neler yapabiliriz diyerek bir araya geldik. Hem itfaiyedeki abilerimizden hem diğer çevrelerden aldığımız eğitimler, bilgiler ışığında kendi aramızda konuşarak okulumuzda kulüp kurma kararı aldık. Umuttepe Yerleşkesi’nde merkezlenmiş bulunmaktayız. Kulübümüzde yönetim ve denetim kurullarının yanı sıra 126 üyemiz yer almaktadır.

İKİ ÜNİVERSİTE İLE OKUL BİRLİĞİ

Bu zamana kadar yurt içindeki faaliyetlerin nasıl ilerlediğini, yurt dışındaki faaliyetlerin nasıl olduğunu görmek, aynı zamanda bunları bir araya getirerek, ‘Kendi ülkemizde daha iyisini nasıl yapabiliriz’ diyerek çalıştık. Bu düşünce doğrultusunda Avustralya Salzburg ve Donau Krems Üniversiteleri ile beraber kardeş okul birliği kurduk. Çalışmalarımızda çok büyük yardımı dokunan danışmanımız Necmi Özdemir hocamıza teşekkür ediyoruz. Burada bize de yer verdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah hepimiz için çok güzel olacak.”

Bakmadan Geçme