Nanina Dido'ya baba oğul düet şov

Sanatçı Seyfi Erdem, Karadeniz müziğinden sevilen seçkin eserleri Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde seslendirdi. Sevilen sanatçıya Volkan Konak'ın eseri Dido'yu seslendirirken oğlu 9 yaşındaki Ahmet de eşlik etti. Baba oğul müthiş bir Dido düet şova imza attı

Karadeniz müziğinin sevilen yerel sanatçılarından Seyfi Erdem, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki konserinde 9 yaşındaki oğlu Ahmet Erdem ile söz yazarı Volkan Konak’ın yanı sıra kanserden hayatını kaybeden Kazım Koyuncu ile de özdeşleşen Dido’yu da seslendirdi. Baba oğulun müthiş düeti ayakta alkışlandı.

AKP ve CHP’Lİ ADAYLAR DA İZLEDİ

Düzceliler Derneği’nin de desteklediği konserin ana sponsorları iş adamları Faris Akdeniz ve Fatih Akdeniz olurken Dilovası İMES OSB’de kurulu Piromet, Gebze Yeniçarşı’daki Cookiees Kafe, Kupa Düğün Salonu’nun sahibi iş adamı İsmail Tekir ile Ege Ambalaj da konserin sponsorları arasında yer edindi. Konseri AKP Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz ve CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk de izleyerek sevilen sanatçıya destek verdi.

SEYİRCİYLE BÜTÜNLEŞTİ

Seyfi Erdem’e sahnede bas davulda Devrim Sencan, gitarda Enes Behiç, bağlama ve curada Serdar Arslan, kemençede Yunus Emre Cüre eşlik etti. Sevilen sanatçı performansı ile yine zirve yaptığı konserinde “Hey gidi Karadeniz”, “Gelevera deresi”, “Hayde gidelum hayde”, “Ander sevdaluk”, “Cümle alem”, “Aleni”, “Gezma sevdugum”, “Sevda kuşi”, “Koçari”, “Vazgeçtim”, “Giresun içinde iki sokak arası”, “Giresun içinde boyalı konaklar” adlı eserleri de seslendirdi. Hayranları Seyfi Erdem’e ama oturdukları yerden şarkılarına eşlik ederek, ama sahneye çıkarak halayla horonla eşlik etti.

Bakmadan Geçme