Tutuş sordu: Patron kim?

Ak Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, Cumhuriyet Çocuk Parkı ile ilgili yaşanan tartışmalarda İzmit Belediye Meclis Üyeleri Yaşar Kardaş ile Çetin Sarıca'ya 'Patron kim?' diye sordu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, CHP ve İYİ Parti İl Başkanları ile aynı partinin meclis üyelerinin devreye girmesiyle Cumhuriyet Parkı’nın İzmit Belediyesi’ne yeniden devriyle ilgili bugün meclisten yetki almıştı. Bilindiği gibi üç yıldır ihmal edilen parkın, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenmesine karşı çıkan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bir süredir park ve çevresinde farklı eylemlere girişmişti. İYİ Parti ve CHP il başkanlarıyla meclis üyelerinin girişiminin bu eylemleri sonlandırmak ve şehrin daha fazla gerginliğe sürüklenmesini önlemek olarak yorumlandı. Ancak her şey yoluna girdiği sırada İzmit Belediyesi’nden yine aykırı ses çıkmaya başladı.

PATRON KİM?
AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, il başkanlarını da karşılarına alan Çetin Sarıca ile Yaşar Kardaş’a seslenerek şöyle dedi: “Yaşar Kardaş ve Çetin Sarıca, kimi kanuna uygun hareket etmeye davet ediyorlar? Chp il başkanı Harun Yıldızlı'yı mı? İyi Parti il başkanı Şanbaz Yıldız'ı mı? CHP'li meclis üyelerini mi? İyi Parti'li meclis üyelerini mi? Tahir Büyükakın'a teşekkür eden Hakan Tanta ve Nurettin Bulut'u mu? Yoksa bu söyledikleriniz patronunuzun ağzı mı? Patron kim?”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme