Vur-kır-parçala, bu maçı kazan!

Kocaelispor, bu akşam son derece önemli bir maça çıkıyor.

11 yıllık hasretin ardından yükseldiği 1’inci Lig’de çok kötü yönetildiği için sıkıntılı günler yaşayan Kocaelispor, bu akşam son derece önemli bir maça çıkıyor. Kocaelispor ile Keçiörengücü bu akşam saat 20.00’de Yeni Kocaeli Stadında karşı karşıya geliyor. 

1’inci Lig’de 26’ncı hafta maçlı oynanırken, Kocaelispor 25 maçta 29 puanla 14’üncü sırada, düşme hattının hemen üzerinde. Rakibimiz Ankara Keçiörengücü ise 25 maçta 34 puanla 12’nci sırada bulunuyor. 

Ligin ilk yarısındaki maçta, Keçiören’i sahasında Dino’nun golü ile 1-0 yenmiştik. Kocaelispor bu akşamki maçı mutlaka kazanmak zorunda. Bu maçı kazanamazsak, hafta sonunda düşme hattının içine girebiliriz. Abdülkadir Bitigen’in yöneteceği maçta Kocaelispor’un seyirci desteğine de çok ihtiyacı var. Bu akşamki maçta 90 dakika takımı desteklemek gerekiyor. Kocaelispor formasıyla sahaya çıkacak futbolcuların da yüreklerini sahaya koyması, bu maçı kazanmak adına üzerlerine düşen her şeyi yapması gerekiyor.

Bu akşam Keçiören’i yenmek, ligde kalışımızı garantilemeyecek. Ama bu akşam Keçiören’i yenemezsek, bu ligde gelecek yıl da var olabilmemiz çok zor hale gelecek. 
Kocaelispor-Keçiören maçını Beinsport ve TRT SPOR ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. 

SÜPER LİG’TE TEK MAÇ 
Bu akşam Süper Lig’de de tek maç var. Saat 20,.00’da ligden düşmesi kesinleşen Malatyaspor, sahasında ligin üst sıralarını hedefleyen Adana Demirspor ile karşılaşacak.
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme