Yardımsever başkan yine işbaşında!

Suadiyespor Kulüp Başkanı Serbülent Sandıkçıoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Kocaeli'ye gelen depremzedelere yardım etmeye devam ediyor. 

Kocaeli'de yardımseverliği ile tanınan Suadiyespor Kulüp Başkanı Serbülent Sandıkçıoğlu, bu kez de 10 ilde büyük yıkımlara neden olan depremlerin ardından Kocaeli’ne gelen depremzedeler için gönüllü olarak görev yapıyor.

Depremzedelerin ihtiyaç listelerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyuran Sandıkçıoğlu, kendisini takip eden yakın çevresinin duyarlı davranıp, depremzedelere ulaştırılmak üzere kendisine yardımcı olduklarını söyleyerek, “Kocaelili vatandaşlarımız ile büyük bir dayanışma içindeyiz. İlimize gelen depremzedelere bizler de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Şuana kadar 55 kumanya dağıtımı gerçekleştirdik. 25 kumanya daha hazırlıyoruz. Ben burada Kocaeli’deki diğer spor kulüplerimizin başkanlarının da depremzedelerimize yardımcı olmasını talep ediyorum. Bunun yanısıra da Suadiyespor olarak deprem bölgelerine 1 tır yardım gönderdik” dedi.

TESİS VE ÇEVRESİNE ÇADIR KENT!
Ayrıca Sandıkçoğlu, talep olması halinde Suadiyespor tesisleri ve etrafında bulunan alanın depremzedelere çadır kent kurulması için tahsis edilebileceğini söyledi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme